Zonnewijzer

Zonnewijzer

Zonnewijzer als sierlijk tuinornament

Het bekijken van de tijd is tegenwoordig vervangen door onze smartphones en horloges. Sinds 1500 voor christus was de zonnewijzer het meetinstrument om redelijk nauwkeurig de tijd te bepalen. Nog steeds wordt de zonnewijzer zeer gewaardeerd als sfeervolle tuinaccessoire in tuinen en publieke ruimtes.

Een zonnewijzer is een echte eyecatcher in uw tuin of bij uw bedrijf. U vindt hier online de grootste keuze aan zonnewijzers. Een totaalassortiment in diverse modellen en afmetingen. Echte kwaliteitsproducten gemaakt van hoogwaardige materialen zoals messing, roodkoper, brons en aluminium. Losse zonnewijzers of complete sets met bijbehorende stenen, aluminium of gietijzeren sokkels.

Zonnewijzers voordelig online kopen

U zult gegarandeerd slagen met shoppen op onze site want de keuze is enorm. Een functioneel sieraad voor iedere tuin. Een kwaliteitsproduct waar u jaren plezier van zult hebben!  Zonnewijzers staan prachtig  op een zonnige plek in een kleine voortuin, de achtertuin of het terras. Ook bij publieke gebouwen of een bijzonder grote tuin is het een gewaardeerd sfeerobject.

Een zonnewijzer van koper, messing of brons

De zonnewijzers van Nostalux zijn van hoge kwaliteit en worden allemaal met de hand gemaakt door de Gildesmid. Door een combinatie van verschillende metalen te gebruiken, kan de smid onder andere het gewicht, de kwaliteit en het uiterlijk van de zonnewijzer bepalen. Koper heeft bijvoorbeeld een roodbruine kleur en messing heeft een mooie goudgele uitstraling.

Door dit prachtige tuinitem op een voetstuk te plaatsen, kunt u het ook een centrale plek in de tuin geven. De zonnewijzer vangt bijvoorbeeld niet alleen veel blikken, maar ook voldoende zonlicht zodat de tijd gemakkelijk kan worden gelezen. Tegenwoordig kopen steeds meer mensen zonnewijzers om bij hen thuis te plaatsen.