Kluizen

Kluizen: je sleutels, geld, sieraden en kleinere waardevolle documenten veilig opgeborgen in een stevige kluis. De elektronische kluizen zijn met 4 mm stalen deur is ideaal voor persoonlijk gebruik of op kantoor. De kluizen zijn beveiligd met 2 stalen bouten, dit garandeert de veilige sluiting van de stalen deur.

Tevens is de kluis eenvoudig te programmeren met behulp van een elektronisch slot met een persoonlijke code. Wanneer u de toegangscode vergeet heeft 2 sleutels voor noodgevallen. De kluis kan veilig worden gemonteerd op de muur en aan de grond.

Braakwerende kluizen

Een kluis in huis of op kantoor geeft meteen een gevoel van veiligheid. Zonder sleutel of de juiste toegangscode is de kluis immers niet zomaar te openen. Toch is dat een misvatting. Een gewone kluis is gemakkelijk open te breken met een schroevendraaier of een kleine koevoet. Braakwerende kluizen houden de inbrekers daarentegen wel op afstand.


Optimale bescherming tegen dieven

Inbrekers gaan goed voorbereid op pad. Ze hebben voldoende gereedschap bij zich waarmee ze een kluisdeur snel kunnen forceren. Meestal maakt dit zo weinig geluid dat u niet eens in de gaten heeft dat u beroofd wordt. Een braakwerende kluis is daarentegen niet zomaar te openen.

Deze kluizen hebben namelijk een extra dikke stalen behuizing en sommige modellen zijn zelfs voorzien van dubbele deuren. Op deze manier zijn de kluizen goed bestand tegen het inbrekersgereedschap. Kluizenwinkel.com heeft daarnaast braakwerende kluizen die aan de scharnierzijde zijn uitgerust met een geïntegreerde dievenklauw. Hierdoor is het voor dieven zo goed als onmogelijk om binnen te komen.

Bent u op zoek naar een kleine goedkope kluis voor thuis of juist naar een grote brandkast voor zakelijk gebruik?

De privékluis PT van De Raat biedt bescherming tegen inbraak en  brand. Kluizen van De Raat zijn perfect geschikt voor het veilig opbergen van allerlei waardevolle eigendommen. Hierbij kun je denken aan antieke voorwerpen, bedrijfsgoederen, documenten en sieraden. De kluis kan zowel bedrijfsmatig als particulier goed gebruikt worden.