Buitenverlichting
Buitenverlichting kopen

Bent u op zoek naar stijlvolle verlichting?

Nostalux biedt u een ruime keuze buitenverlichting, in allerlei soorten en stijlen. En dat al meer dan 50 jaar! Verlichting maakt uw tuin pas echt compleet. Praktisch (uw tuin wordt verlicht daar waar u dat wilt), maar ook zeer stijlvol waardoor u zich met uw tuin onderscheidt van andere tuinen.

Soorten buitenverlichting

In de grote showroom in Zwaagdijk, maar ook in de webshop van Nostalux, vindt u meer dan 1.500 buitenverlichting. Klassieke, landelijke of nostalgische verlichting, maar ook moderne en design verlichting zit het assortiment. Specifieke lampen zoals hanglampen, kettinglampen, tuinlantaarns, stallampen of spots kunt u ook bij Nostalux bestellen.

Neem een kijkje in de webshop en maak uw keuze. Goed om te weten is dat u uw bestelling snel in huis heeft; zij hebben bijna alles op voorraad. En als u voor minimaal 25 euro bestelt, nemen zij de verzendkosten hun rekening! Buitenverlichting kopen

Bent u op zoek naar stijlvolle verlichting?

Buitenverlichting voor de tuin

Heeft u een moderne nieuwbouwwoning en zoekt u verlichting voor in de tuin? Bij Knobloch.be vindt u zeker een geschikte tuinlamp voor uw tuin, terras of oprit. Speciaal voor de liefhebbers van moderne tuinverlichting heeft Knobloch.be alle mooie stijlvolle strak vormgegeven sokkellampen en terraspalen voor u verzameld.

 

De ideale tuinlamp geeft een finishing touch aan uw tuin. Moderne tuinverlichting, tuinlampen zijn zeer geschikt om de donkere hoeken van uw tuin beter te verlichten en extra waarde en karakter te geven aan het ontwerp van uw tuin en woning.
.

Buitenverlichting voor de tuin

LED tuinverlichting

Geniet van een mooi verlichtte tuin met energiezuinige moderne led tuinverlichting. Er zijn tegenwoordig veel buitenlampen geschikt voor led of er is zelfs buitenverlichting en tuinverlichting waarbij de led techniek reeds is geïntegreerd.

 

Naast het decoratieve doel van de tuinverlichting kan het ook zijn dat de verlichting een functioneel doel heeft, het verhoogt in ieder geval uw veiligheid. Een rij sokkellampen langs je tuinpad of de perfecte verlichting van een perkje. Buitenverlichting geeft sfeer en karakter.